Over ons

Gezond en diervriendelijk

Scharrelslagerij 't Oude Ambacht is gevestigd in de gezellige Reinkenstraat. Deze gezellige winkelstraat is gelegen in de historische wijk Duinoord. Wij hebben zeer ruime winkeltijden, waardoor u volop gelegenheid heeft op uw gemak bij ons uw boodschappen te doen.

Het is de planning dat onze zoon Nick ooit de zaak overneemt, misschien samen met zijn jongere broer Wesley die momenteel op de kokschool zit.

Scharrelslagerij t Oude Ambacht levert vlees die veel smaakvoller is, waarvan de structuur steviger is en op een diervriendelijke manier tot stand komt. Klanten kunnen alles vragen over de herkomst van het vlees. Klanten worden door ons goed geïnformeerd. Informatie is belangrijk. Zeker nu, nu mensen meer bewust zijn van dierenwelzijn.

t Oude Ambacht betrekt het rundvlees van France Limousin, vakensvlees van Bon Vivant, vleeswaren van Van den Berg en het kalfsvlees van Peters Farm.

De moderne winkel van scharrelslagerij t Oude Ambacht heeft na de verbouwing haar nostalgisch karakter behouden. De belegde broodjes worden voor de neus van de klanten gemaakt. Naast belegde broodjes, staat de worstenmakerij in het zicht van de klant. Hoe een heel varken wordt gesneden en gezaagd is ook te zien. Hierdoor is het mogelijk om onze vakkennis direct uit te dragen. Op het kookeiland achter in de winkel worden de maaltijden en tapas gemaakt die vooraan in de toonbank liggen. Er is keuze uit elf dagverse maaltijden.

Scharrelslagerij 't Oude Ambacht | Reinkenstraat 10 | 2517 CV Den Haag | tel/fax: 070-3644225 | e-mail: Stuur een mail | Sitemap